Diensten

Dankzij onze jarenlange ervaring in mechanisch ontwerp en productie is Raepsaet Product Design uw geprivilegieerde partner voor:

Ontwerp

Met oog voor detail, kwaliteit en goede smaak ontwerpen vanaf eerste idee tot afgewerkt product.

Prototyping

Realiseren van de eerste prototypes met korte doorlooptijd.

Productie

Produceren van kleine tot middelgrote reeksen in eigen werkplaats – ondersteuning van grote volume productie bij andere producent.

Vershillende fasen van een project
Vershillende fasen van een project
Vershillende fasen van een project

Ontwerp

Wij lossen technische problemen op en denken met u mee. Wij kunnen starten van een wit blad of een eerste ontwerp van de klant en werken dit volledig uit in een 3D-CAD-omgeving van Solidworks.

Omdat onze medewerkers ook zelf de eerste prototypes realiseren, hebben zij bij het ontwerp oog voor de haalbaarheid van kost-effectieve productie van het voorgestelde ontwerp.

Prototyping

Omdat we beschikken over een eigen werkplaats – uitgerust met moderne machines en gereedschappen – kunnen we flexibel en snel prototypes realiseren.

Dit kan zowel voor de ontwerpen die we zelf hebben gerealiseerd, als voor ontwerpen die door onze klant worden aangeleverd.

We houden een enorme hoeveelheid aan standaard componenten en basismaterialen in voorraad om snel te kunnen werken.

Bewerkingen die we zelf niet kunnen, laten we uitvoeren bij onze zorgvuldig geselecteerde toeleveranciers waarmee we al jaren zeer nauw samenwerken.

Raepsaet prototyping

Productie

We beschikken over moderne CNC-freesmachines en werktuigmachines en een complete klassieke werkplaats voor verspanen, draaien, plaatwerk en afwerking.

Dit laat ons toe om mechanische componenten, onderdelen, behuizingen, … te produceren in kleine tot middelgrote reeksen. We produceren in verschillende soorten metaal en kunststoffen.

Indien gewenst kunnen we de klant begeleiden bij het opstarten van grote volume productie bij een andere producent.